Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростите

Здравейте колеги , имам малък проблем със скоростите - трудно се превключват иначе си влизат без проблем.. отварях от към купето , пръсках с WD жилата или там буталца ли са кво са ... оправи се за малко и после пак същото ... кво да правя ?? Мерси предварително
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer

Първоначално публикувано от George. Покажи съобщение
    Здравейте колеги , имам малък проблем със скоростите - трудно се превключват иначе си влизат без проблем.. отварях от към купето , пръсках с WD жилата или там буталца ли са кво са ... оправи се за малко и после пак същото ... кво да правя ?? Мерси предварително
    Колега, я обясни малко по-подробно? На място ли, в движение ли? Двигателя работи ли?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
      Колега, я обясни малко по-подробно? На място ли, в движение ли? Двигателя работи ли?
      значи и на място и в движение (при работещ ДВГ) е едно и също, трудно се мести лоста... някакв майстор ми говореше нещо за някакви жила ... незнам и аз вече
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer

Comment

Точно жилото се е накъсало и ти задържа.Имам впредвид жилото за напред-назад!Сменявай го!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

колко пари е тва .... ?
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer

Comment

И идея нямам,но има линкове към магазини и сервизи из целия форум.Опитай с търсачката,но само на Симеон има един куп магазини!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ok, мерси много
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer

Comment

Working...
              X